O nás

Jsme Nakraji a tohle je náš pohled na gastronomii

Jsme na kraji,

​restaurace s jedinečnou atmosférou, kde se vášeň pro skvělou gastronomii propisuje do každého sousta. Od roku 2023 zvyšujeme kvalitu regionálního pohostinství. Hosté k nám míří na dokonale vyladěná menu, nabídku prémiových vín, domácí kváskový chléb a dezerty, co si podmaní​i nejnáročnější hosty.​

Naše pestrá nabídka obědů pohladí na duši gurmány i gurmety. Degustační večery pak povýší chvilky u dobrého jídla ve výjimečný zážitek. Vaříme moderně a ze sezónních potravin tak, aby všechny chutě v pokrmu utvářely harmonický celek, který zahřeje na duši.

Náš šéfkuchař

Adam Zikmund

Adam Zikmund 11 let sbíral zkušenosti v Anglii, kde si gastronomii vyzkoušel ze všech úhlů – od pomocníka až po šéfkuchaře. Během kuchařské kariéry absolvoval řadu stáží v restauracích oceněných michelinskými hvězdami, například ve švédském Favikenu, holandském Oud Sluis, newyorské Ateře, belgickém Carcassu či německém Pauly Saal. Aktuálně zakotvil ve svém domovském Liberci a tak vám může zpříjemnit chvíle strávené v tomto krásném městě pod ikonickým Ještědem.

Adamovy úspěchy
  • Sbíral kulinářské dovednosti po celém světě i na Liberecku.
  • 11 let sbíral zkušenosti v Anglii, kde si gastronomii vyzkoušel ze všech úhlů – od pomocníka až po šéfkuchaře.
  • Během kariéry absolvoval řadu stáží v restauracích oceněných michelinskými hvězdami, například ve švédském Favikenu, holandském Oud Sluis, newyorské Ateře, belgickém Carcassu či německém Pauly Saal.
  • Ze zahraničí se vrátil zpět do rodného liberce, kde poskytuje skvělé gastronomické zážitky ve své restauraci Nakraji.

Adam Zikmund

Náš šéfkuchař

Adam Zikmund

Adam Zikmund 11 let sbíral zkušenosti v Anglii, kde si gastronomii vyzkoušel ze všech úhlů – od pomocníka až po šéfkuchaře. Během kuchařské kariéry absolvoval řadu stáží v restauracích oceněných michelinskými hvězdami, například ve švédském Favikenu, holandském Oud Sluis, newyorské Ateře, belgickém Carcassu či německém Pauly Saal. Aktuálně zakotvil ve svém domovském Liberci a tak vám může zpříjemnit chvíle strávené v tomto krásném městě pod ikonickým Ještědem.

Adamovy úspěchy
  • Sbíral kulinářské dovednosti po celém světě i na Liberecku.
  • 11 let sbíral zkušenosti v Anglii, kde si gastronomii vyzkoušel ze všech úhlů – od pomocníka až po šéfkuchaře.
  • Během kariéry absolvoval řadu stáží v restauracích oceněných michelinskými hvězdami, například ve švédském Favikenu, holandském Oud Sluis, newyorské Ateře, belgickém Carcassu či německém Pauly Saal.
  • Ze zahraničí se vrátil zpět do rodného liberce, kde poskytuje skvělé gastronomické zážitky ve své restauraci Nakraji.

Rezervovat stůl

Rezervujte si svůj stůl na telefonním čísle +420 724 787 559 nebo skrz náš kontaktní formulář.

KONTAKTNÍ ÚDAJE

U Nisy 916/12, Liberec III - Jeřáb, 460 07 Liberec

+420 724 787 559
info@nakraji.cz

Po - Pá     08:00 - 21:30
So              09:00 - 21:30
Ne              ZAVŘENO